top of page
We willen een waanzinnige, onbeheerste, luidkeels lachende pret hebben, terwijl we nieuwsgierige hoofden en open harten helpen groeien, en onze kinderen inspireren om moedig en dapper genoeg te zijn om zichzelf te zijn en hun eigen unieke vonk te vinden. 
download.png

MISSIE

Bij ZALIG is het onze missie om het sacrale instituut van de kindertijd te beschermen en het magische, zorgeloze gevoel van het kind zijn te koesteren.

 

We bieden mogelijkheden en ervaringen die de ontwikkeling van het hele kind als uniek individu, cognitief, emotioneel, fysiek en spiritueel, ondersteunen

VISIE

Wij geloven dat het leven draait om relaties en om verbinding.  Aan het eind (en begin) van de dag, is het onze fundamentele drang naar verbinding die de bron is van wat ons motiveert, inspireert en vervult

Het is wat ons menselijk maakt.

Bij ZALIG is die gedrevenheid onze leidraad. Verbondenheid en vriendschap vormen de kern van alles wat we doen bij onze activiteiten

 

Verbondenheid is natuurlijk gebaseerd op het kunnen omgaan met elkaar.  En dat is op zijn beurt weer geworteld in ons vermogen om niet alleen te weten wie we zelf zijn, maar om ons ook uit te drukken.

 

Alle zichtbare onderdelen van onze activiteiten zijn doelbewust ontworpen en geselecteerd op hun inherente vermogen om vreugde te creëren, nieuwsgierigheid en verwondering te wekken, leren op een dieper niveau te vergemakkelijken en mogelijkheden voor verbinding te creëren.

Geen twee dagen zijn hetzelfde en er is voor bijna iedereen wat te beleven.

Wat we willen bereiken

pngegg (50)_edited.png

Naast plezier maken en vrienden maken, hebben we een dieper en weloverwogen doel achter wat we doen.

Wat we echt willen is dat onze kinderen: 

  • Weten wie ze zijn (of niet bang zijn om risico's te nemen om daar achter te komen).

  • Het vermogen om in een groep te vloeien, maar toch te weten wie ze als persoon zijn.

  • De nodige kracht en moed hebben om zich op een authentieke manier uit te drukken in de wereld.

  • Het streven en het vermogen hebben om zich te verbinden met anderen op een diepe en betekenisvolle manier.

  • In staat en bereid zijn om zich over te geven aan vreugde, gelach en spel wanneer het moment daarom vraagt (en soms ook wanneer dat niet het geval is).

  • Vrij en onafhankelijk kunnen denken; in staat zijn om "out-of-the-box" te denken.

  • Een gevoel van creatieve empowerment dat hen in staat stelt een idee te hebben, in hun visie te geloven, te vertrouwen op hun vermogen om het tot bloei te brengen en er geen probleem van te maken of ze falen of slagen.

  • Het vermogen om zich in elke leer-, creatieve of sociale situatie te bevinden en deze aan te gaan met een geworteld gevoel van eigenwaarde dat hen de moed geeft om zich kwetsbaar op te stellen, zichzelf daarbuiten te plaatsen, iets nieuws te proberen en er op dat moment mee te leven of ze nu falen of slagen.

  • Een echt vermogen om plezier te hebben; om echt los te laten en vrij te zijn in een moment (zonder beperking van zelfoordeel of de angst voor oordeel van anderen); om te spelen, te zingen, te dansen en te lachen!

bottom of page